Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nove medalje za takmičare ”Akademika”

akademik
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.02.2016. u 17:55

Još jedan uspješan vikend je iza takmičara ”Akademika”, koji su ovoga puta ostvarili odličan rezultat na turniru u Laktašima, praktično u svim kategorijama.  

U seniorskoj konkurenciji nastupila su tri takmičara, od kojih je Marko Gušić osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 60 kg, dok su u kategoriji preko 100 kg bronzane medalje osvojili Predrag Stanjević i Jovan Peković.

Ivana Milović je u ženskoj konkurenciji napravila najbolji rezultat, osvojivši zlatnu medalju. Ujedno, proglašena je za najbolju takmičarku, a sve tri pobjede ostvarila je iponom. 

Priliku za osvajanje novih medalja, džudisti  ”Akademika” imaće već narednog vikenda, kada će nastupati za reprezentaciju na turniru u Dizeldorfu, koji je ujedno i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. U klubu najveće nade za obezbjeđivanje olimpijske vize polažu u Srđana Mrvaljevića, Marka Gušića i Danila Pantića. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Otvorenom karate Kupu Crne Gore za djecu, kadete, juniore i seniore karatisti kluba Šampion osvojili su osam medalja.