Nove medalje za takmičare ”Akademika”

akademik
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.02.2016. u 17:55

Još jedan uspješan vikend je iza takmičara ”Akademika”, koji su ovoga puta ostvarili odličan rezultat na turniru u Laktašima, praktično u svim kategorijama.  

U seniorskoj konkurenciji nastupila su tri takmičara, od kojih je Marko Gušić osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 60 kg, dok su u kategoriji preko 100 kg bronzane medalje osvojili Predrag Stanjević i Jovan Peković.

Ivana Milović je u ženskoj konkurenciji napravila najbolji rezultat, osvojivši zlatnu medalju. Ujedno, proglašena je za najbolju takmičarku, a sve tri pobjede ostvarila je iponom. 

Priliku za osvajanje novih medalja, džudisti  ”Akademika” imaće već narednog vikenda, kada će nastupati za reprezentaciju na turniru u Dizeldorfu, koji je ujedno i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. U klubu najveće nade za obezbjeđivanje olimpijske vize polažu u Srđana Mrvaljevića, Marka Gušića i Danila Pantića. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na Međunarodnom džudo turniru Rožaje open 2023, na kome je učestvovalo preko 500 takmičara iz 10 zemalja i 50 klubova, DŽK Trebjesa osvojio je 12 medalja.
U organizaciji Karate kluba "Onogošt", juče je održan 19. Karate kup Nikšića, na kome je učestvovalo 390 takmičara iz 31 kluba.