Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mijušković, Ševaljević i Vujović pozitivni na koronavirus

1642016254viber_image_2022-01-12_20-00-18
RSCG
  • Autor onogost.me
  • 12.01.2022. u 20:20

„Lavovi“ su odradili prvi trening u „Feniks areni“ u kojoj sjutra duelom protiv šampiona svijeta – Danske, počinju šesto učešće na prvenstvima Evrope.

 

Tri igrača dobila su pozitivan rezultat na obaveznom PCR testiranju koje je odrađeno sinoć – to su golman Mile Mijušković, te srednji bekovi Vasko Ševaljević i Stevan Vujović.

Mijušković i Ševaljević večeras će ponovo biti testirani, jer su nakon pozitivnog rezultata i obaveznog karantina u Podgorici, dobili negativan rezultat pred put u Debrecin. Njih dvojica bi dakle, ukoliko dobiju negativan rezultat, ipak, mogli da nastupe u premijernom meču na šampionatu.

U sastavu pored Vujovića, sigurno neće biti Miloša Božovića, koji je u Podgorici, u obaveznom karantinu, nakon što je 10. januara dobio pozitivan rezultat.

Prvi trening u Debrecinu odradilo je 15 igrača, a na dan meča priključiće im se i pivot Nebojša Simović, koji je krenuo na put, nakon što je dobio negativan rezultat na PCR testiranju u Podgorici. Ukoliko i na PCR testiranju u Mađarskoj, bude negativan, ima pravo nastupa na prvenstvu.

Selektor Zoran Roganović i dalje je pozitivan na korona virus, pa će „lavove“ u duelu protiv Danske, sa klupe predvoditi direktor reprezentacije Draško Mrvaljević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.