Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Djevojčice Levalee srušile lidera

levalea-4
RK Levalea
  • Autor onogost.me
  • 13.12.2015. u 14:29

Mlađane "kanarinke", selekcija djevojčica rođenih 2000. godine i mlađe, napravile su podvig u Drugoj ženskoj rukometnoj ligi i savladale u gostima prvoplasiranu ekipu Morače 2015 rezultatom 24:25. 

Utakmica je u potpunosti opravdala epitet derbija. Nikšićanke se u prvih 20 minuta meča vodile i sa čak 7 golova razlike, ali su na odmor pošle sa samo 2 gola prednost. U nastavku je domaća ekipa, sastavljena od iskusnih seniorskih igračica, preokrenula rezultat u svoju korist i na 9 minuta prije kraja poveal sa 3 gola razlike.

Ipak, ekipa Zorana Marušića, pokazala je ozbiljan potencijal, predvođena sjajnom Anom Popović i uspjela u samom finišu da dođe do pobjede kojom su se učvrstile na drugoj poziciji.

U Drugoj ženskoj ligi sada slijedi pauza, a talentovana ekipa Levalee već narednog vikenda putuje za Zagreb gdje će učestvovati na jakom turniru. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.