U četvrtak velika studentska žurka ispred Montenegro pub-a

pubo
  • Autor onogost.me
  • 29.09.2015. u 20:34

Pod nazivom  “Doček za studente”, Montenegro pub, uz podršku opštine Nikšić, u četvrtak 1. oktobra, organizuje devetočasovni muzički program povodom početka studijske godine.

Prvi put poslije dvadeset pet godina posjetioci će moći da čuju legendarnu grupu Bolero,  a pored njih sviraće i Nešo Galija. Veče muzike u 18h otovriće lokalni bend Beer and Steel, dok će poslije ponoći u lokalu nastupiti DJ Marek Tripkowsky i DJ Proximus. 

Sve to dešavaće se na otovrenom, ispred lokala gdje će biti postavljena i bina.

„Dogovreno je da ulica bude zatvorena jer smo i ranije organizovali dočeke za studente , ali nikad nijesmo  mogli da primimo sve zainteresovane. Zato smo  ove godine i preselili dešavanje ispred lokala. Što je najvažnije ulaz je besplatan i vjerujemo da će ovo biti jedan mnogo lijep događaj“, kazao je vlasnik Montenegro puba, Vasilije Šakotić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.