Isplata socijalnih naknada počeće sjutra, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.
16.1. 13:33
0

Počinje javna rasprava o gasfikaciji
Javna rasprava o Master planu gasifikacije Crne Gore, sa Izvještajem o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, počinje danas i trajaće do 16. februara.
16.1. 8:31
0

Vuksanović: Rad na crno najveći neprijatelj privrede
Bez stabilnog i predvidljivog poslovnog okruženja, u kojem važe ista pravila za sve, ne može se uspostaviti osnova za razvoj privrede, novih preduzeća, inovacija, te su i šanse za privlačenje novih investicija smanjene.
Alternativa
16.1. 7:48
0

Kroz novi IPARD like 2 poziv za dodjelu bespovratne podrške koji je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo prije tri dana, daje se mogućnost proizvođačima iz svih sektora poljoprivrede da unaprijede proizvodnju u dijelu prerade poljoprivrednih proizvoda.

15.1. 13:30
0

Nacionalni parkovi Crne Gore, u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, predstaviće svoju ponudu na Međunarodnom sajmu odmora, kampinga, motoringa i turizma (CMT) u Štutgartu koji počinje danas i trajaće do 22. januara.

14.1. 8:15
0

Crnogorski elektro-energetski subjekti moraju učiniti sve što je u njihovoj nadležnosti da obezbijede dovoljne količine struje za sve potrošače, po postojećim cijenama, zaključeno je juče na sastanku ministarke ekonomije Dragice Sekulić sa predstavnicima energetskih subjekata u Crnoj Gori.

13.1. 9:57
0

Pojednostavljivanje procedura za dobijanje građevinske dozvole biće jedan od prvih koraka u planiranju prostora.

13.1. 9:01
2

Porodica Tadić sa Vira, nadomak Nikšića, skoro dvadeset godina bavi se proizvodnjom vunenih tepiha, a budućnost svog biznisa vide u izvozu.