U Tehnopolisu će sjutra biti održana prezentacija za poljoprivredne proizvođače i ekologe o mogućnostima primjene japanske EM Tehnologije. 
25.4. 7:52
0

U Nikšiću 5.596 nezaposlenih
Prema podacima koje je objavio Zavod za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG) u januaru ove godine, opština Nikšić nalazi se procentualno na trećem mjestu po broju nezaposlenih.
24.4. 19:23
0

Tehnopolis: Predstavljeni primjeri dobre prakse društvenog preduzetništva
Prezentacija primjera dobre prakse u društvenom preduzetništvu, u cilju informisanja o mogućnostima koje ovaj koncept nudi za kreiranje novih radnih mjesta i ukupni društveno ekonomski razvoj, održana je danas u Tehnopolisu.
24.4. 14:06
0

Postojeća industrijska postrojenja u obavezi su da u narednom periodu unaprijede svoje tehnološke procese kako bi u skladu sa Zakonom o integrisanom sprječavanju i kontroli zagađivanja životne sredine pribavila integrisanu dozvolu.

24.4. 9:06
0

U prvom kvartalu ove godine u Crnoj Gori je otkriveno 924 komada falsifikata eura i američkih dolara, znatno više u odnosu na isti prošlogodišnji period kada je u novčanim tokovima pronađeno 830 primjeraka manje falsifikovanog novca. 

24.4. 7:54
0

Statistička matematika i realna socijalna slika u Crnoj Gori su u velikom raskoraku, jer u prosjek ulaze i najmanje plate od 193 eura, koje je u prošlom mjesecu primilo 1.066 ljudi i i plate od pet, deset, dvadeset i više hiljada eura koliko.

21.4. 14:49
2

Autorizovani pronalazak Darka Jovovića, koji ima ambicije da na nov i specifičan način pomjeri granice u korišćenju energije vjetra, predstavljen je danas u Tehnopolisu.

21.4. 13:20
0

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić na redovnoj sjednici, a na predlog izvršnog direktora, donio je odluku o novim kadrovskim rješenjima u kompaniji u cilju daljeg razvoja preduzeća i stalnog unapređenja u sferi menadžmenta.