Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

LP potvrdila parlamentarni status: Mitrović odbornica

liberalna-partija
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.03.2017. u 15:37

Liberalna partija potvrdila je parlamentarni status u Nikšiću na juče održanim lokalnim izborima.

“Odbornica liberala u Nikšiću biće Marija Mitrović, prepoznata mlada društveno-politička i kulturna aktivistkinja”, saopšteno je iz LP.

Liberalna partija je, na osnovu ranije potpisanog predizbornog sporazuma, na ovim lokalnim izborima učestvovala sa dosadašnjim partnerima u Nikšiću, Demokratskom partijom socijalista.

Lista na kojoj je bila i LP, osvojila je većinu od 37 mandata u Skupštini Opštine Nikšić, od čega jedan mandat pripada liberalima.

“LP pozdravlja mirnu i demokratsku atmosferu koja je vladala na sami dan izbora u Nikšiću i odgovorno i razumno ponašanje svih političkih aktera u Nikšiću, uvjereni da zaoštravanje odnosa i podizanje tenzija može biti samo na štetu građana i građanki”, poričuju u LP.

 

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.