Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Levalea 2 poražena od lidera, Trebjesa se poigravala sa Budvanskom rivijerom

18051962_10212980265999962_607757446_n
RK Trebjesa Noa
  • Autor onogost.me
  • 23.04.2017. u 06:20

U 19. kolu Druge ženske lige juče su svoje mečeve odigrale rukometašice Trebjese i Levalee 2014 2.

 „Mlade kanarinke“ nijesu imale šansi protiv lidera šampionata i poražene su reultatom 34:21, dok je Trebjesa prilično lako savladala trećeplasiranu ekipu Budvanske rivijere sa ubjedljivih 46:27.

Iako je na papiru meč sa Budvankama bio označen kao derbi kola, „medvjedice“ su se na kraju poigrale sa gošćama.

Darko Dorongić, sportski direktor Trebjese Noa, kaže da se ekipa vrijedno pripremala za meč , prije svega taktički, kako bi obezbijedili potreban rezultat za mirni ulazak u finiš ligaškog takmičenja ove sezone.

„Veoma smo zadovoljni nastupom naše ekipe i doprinosom svih igrašica.  Moramo pomenuti da nam je u koncepciji kompletne, željene igre nedostajao veoma i naš lijevi bek, Dragana Mijanović. Sa druge strane, sve igračice su ozbiljnim pristupom i izuzetnim zalaganjem opravdale svoje učešće u utakmici, zbog čega zaslužuju svaku pohvalu. ‘Medvjedice’ su opet pokazale koliko svi zajedno njegujemo timsku igru i pobjednički duh“, kazao je Dorongić.

Najbolje u redovima domaćih bile su Kristina Peković sa 13 i Irina Lalatović sa 12 postignutih pogodaka, dok je golmanski trio Gezović-Jovićević–Raičević upisao 20 odbrana.

Kad je u pitanju meč između Dveetke i Levalee 2, iz redova nikšićkog kluba istakla se Anđela perović sa 8 postignutih golova.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.