Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zamjena rasvjete u završnoj fazi, građani da uklone nelegalne priključke

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 18.03.2024. u 14:11
Iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj saopšteno je da su radovi na zamjeni postojeće rasvjete led svjetlosnim izvorima u završnoj fazi. Oni su kazali da je veći broj rejona na teritoriji opštine Nikšić zaključan na "skada" sistem daljinskog upravljanja na učitanu potrošnju.

Kako bi spriječili dalje neželjene pojave na terenu, upozoravaju da će u slučaju bilo kakvog nelegalnog priključenja na zaključani "skada" sistem doći do prekida rada javne rasvjete na cjelokupnom rejonu, a nadležne službe će, kako poručuju, preduzimati zakonom predviđene mjere.

“Na preostalim nezaključanim rejonima, mole se građani koji posjeduju svjetiljke priključene na mrežu javne rasvjete da ih uklone ili prebace na brojilo lične potrošnje, a sve u cilju učinkovitijeg uspostavljanja sistema javne rasvjete”, navode iz Opštine.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

  1. krivicno djelo je prikljuciti se na javnu rasvjetu i opstina umjesto hapsenja , moli da se iskljuce…

  2. Mole li se ovi iz Gornjeg Polja sto su centralna grijanja nakacili na javnu rasvjetu ili su i dalje postredjeni posto se u tekstu mole samo ovi sa svjetiljkama????? Moli se lopov da ne krade? To samo ima u zemlji cuda zvanoj Crna Gora

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje novčane podrške za unapređenje organizovanih avionskih dolazaka putem zajedničke marketing kampanje sa turoperatorima za ovu i narednu godinu u okviru koga je opredijeljeno 510 hiljada eura. Od ukupne sume 200 hiljada je za ovu, a 310 hiljada za narednu godinu.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.