Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Jesen samuraja“ u Nikšićkom pozorištu

jesen_samuraja
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 12.11.2016. u 07:36

Film Danila Bećkovića, "Jesen samuraja", biće prikazan 14., 15. i 16. novembra u Nikšićkom pozorištu, u dva termina, u 18h i 20.30h.

“Jesen samuraja” je definitivno film kakav naša publika do sada nije imala priliku da pogleda, a reditelj filma objašnjava zašto je tako. 

„Ovo je žanrovski melanž u kom su ukršteni elementi ljubavnog filma, borilačkog filma i komedije. Dimitrije Vojnov je uspeo da sve ovo divno poveže i napiše izuzetno snažnu, uzbudljivu i kompleksnu priču, oko koje smo se svi okupili. Trudimo se da snimamo onakve filmove kakve volimo da gledamo, ukusi nam se u velikoj meri poklapaju i mislim da nas ljubav prema filmu drži na okupu toliko dugo. Imam sreću da sarađujem sa izuzetno vrednim i ambicioznim ljudima, počevši od glumaca, preko ljudi iz autorske i produkcijske ekipe, pa do momaka iz tehničkog sektora. Sačuvali smo divnu atmosferu koja je stvorena tokom snimanja Malog Buda, pa se zapravo poslednje četiri godine nismo ni razilazili”, kaže Bećković .

“Jesen samuraja” je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Uloge u filmu tumače: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović i Miloš Samolov, scenario potpisuje Dimitrije Vojnov, a producent je Marko Paljić.

Cijena ulaznice je 2,50 eura, a ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 14. novembra. Radno vrijeme biletarnice je od 8h do 20.30h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci