Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ljubav kao magija” na Svjetski dan pozorišta za djecu i mlade

Poster
  • Autor onogost.me
  • 20.03.2024. u 07:53
Povodom Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade 20. marta, u Nikšićkom pozorištu će u terminima od 10 i 12 časova, biti izvedena predstava “Ljubav kao magija”, “Pan teatra” iz Beograda.

Tekst i režiju potpisuje Aleksandra Đurić, a scenografiju Đuro Đurašković i Ivan Pantelić, dok u predstavi igraju: Tomislav Magi, Aleksandra Arizanović i Mario Šaran.

“Ovo je priča o ljubavi i magičnim trenucima koje pamtimo zauvijek. Priča počinje tako što dječak Mateja crta u parku. Dok pokušava da uradi domaći zadatak, u park dolazi neobičan gospodin i sjeda na dječakovu klupu. I tu počinje priča o neobičnom prijateljstvu i slučajnim susretima, koje pamtimo cijelog života i koji nam mogu promijeniti život. Gospodin Magi pomoću magije i mudrosti pomaže dječaku da osvoji srce djevojčice u koju je Mateja dugo zaljubljen”, piše u najavi.

Predstava je namijenjena djeci do deset godina i traje 45 minuta. Termin u 10 je rezervisan za organizovani dolazak djece iz predškolskih ustanova, dok je termin u podne slobodan.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    ALFA Centar juče je na Trgu slobode otvorio izložbu stripa za edukaciju najmlađih učesnika u saobraćaju „Alek i Ana“, koji je namijenjen učenicima polaznih razreda osnovne škole.