Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Predlozi za nagradu “Miroslavljevo jevanđelje” do 20. decembra

miroslavljevo_jevandjelje1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.11.2016. u 09:59

Ministarstvo kulture saopštilo je da se predlozi za dodjelu nagrade “Miroslavljevo jevanđelje” za 2016. godinu, mogu podnositi do 20. decembra 2016. godine.

Nagrada “Miroslavljevo jevanđelje” dodjeljuje se autoru iz Crne Gore za književno, istoriografsko, etnografsko ili publicističko djelo objavljeno u Crnoj Gori u prethodne tri godine (2014, 2015. i 2016.godina).

Predlog za dodjelu nagrade “Miroslavljevo jevanđelje” može podnijeti pojedinac, grupa lica, nevladina organizacija, privredno društvo, ustanova, državni organ, organ lokalne samouprave i drugi subjekti. Predlog za dodjelu nagrade se podnosi u pisanoj formi i mora biti obrazložen.

Uz predlog i obrazloženje, obavezno se dostavljaju i pet primjeraka kandidovanog djela, recenzije, stručne kritike i dr.

Kompletna dokumentacija se dostavlja Ministarstvu kulture, na adresu: Ulica Njegoševa, 81250 Cetinje, sa naznakom – za nagradu “Miroslavljevo jevanđelje“.

Ovo priznanje dodjeljuje se u skladu sa čl. 6 i 14 Zakona o državnim nagradama („Sl. List RCG“, br. 38/07 i 42/07 i „Sl. List CG“, broj 75/10).

Dodatne informacije mogu se dobiti u Ministarstvu kulture, na telefon: 041/232-894 ili e-mail: [email protected].

 

Izvor: portalanalitika.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci