Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vuković: Građanski i antifašistički Nikšić daće jasan odgovor na ono što se dešava u Crnoj Gori posljednjih mjeseci

1200px-ivan-vukovic
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.01.2021. u 07:28

Koordinator Odbora za pripremu Kongresa DPS-a Ivan Vuković kaže da je optimista kad su predstojeći lokalni izbori u Nikšiću u pitanju.

“U prvom redu zato što je lokalna vlast na čelu sa DPS radila jako kvalitetno i svako ko neko vrijeme nije bio u tom gradu prepoznaje ogromne promjene koje su se desile u posljednjih nekoliko godina. Osim toga, čini mi se da aktuelni politički trenutak utiče u tom smislu pozitivno na raspoloženje ljudi, jer bez obzira na to za koga su glasali 30. avgusta, ljudima je u sve većem broju jasno da je Crna Gora krenula u jednu avanturu koja sve nas može skupo da košta kao poljedica neznanja i neiskustva onih koji je trenutno vode i, istovremeno, dominantnog raspoloženja da se po svaku cijenu teba svetiti DPS-u i onima koji vjeruju u našu politiku”, naveo je Vuković.

Vjeruje da će, kako kaže, građanski i antifašistički, dakle evropski Nikšić, dati jasan odgovor na ono što se dešava u Crnoj Gori u posljednjih nekoliko mjeseci.

“Odnosno poručiti da se ne miri sa pokušajima urušavanja fundamentalih vrijednosti na kojima počivaju mulitietničko i građansko društvo i naša država”, zaključio je Vuković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.