Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ćulafić novi savjetnik za sportska pitanja i transfere FK Sutjeska

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 05.06.2023. u 20:03
Novi savjetnik za sportska pitanja i transfere Fudbalskog kluba Sutjeska biće dugogodišnji sportski novinar Igor Ćulafić, saopšteno je iz tog kluba.

“Ćulafić je karijeru počeo u RTV Elmag 1998. godine, a nakon toga nastavio na televiziji PINK M. Kao urednik sportskog progama dao je veliki doprinos da televizije na kojima je bio angažovan budu ubjedljivo najgledanije u tom periodu u Crnoj Gori. Od januara 2022. godine bio je urednik sportskog programa na RTV Nikšić, dok je u međuvremenu radio u sportskoj redakciji dnevnog lista Dan, zadužen za međunarodni fudbal”, navode oni.

Bio je selektor fudbalske reprezentacije sportskih novinara CG koja je 2016. godine u Hrvatskoj osvojila, do sada jedini put, prvenstvo Jugoistočne Evrope u konkurenciji 11 država.

Kao akreditovani novinar pratio je sve najveće sportske događaje od Olimpijskih igara, preko evropskih i svjetskih prvenstava u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, atletici, vaterpolu…

Na Univerzijadi u Gvangdžuu u Južnoj Koreji 2015. godine bio je šef medijskog pula reprezentacije Crne Gore.

“2003. i 2006. godine bio je jedini akreditovani novinar sa prostora Balkana na Super Bowl-u, najvećem sportsko zabavnom događaju u SAD. 2014. godine, od strane kolega, izabran je za najboljeg sportskog novinara Crne Gore. Dobio je i priznanje za najboljeg sportskog novinara Nikšića za prethodnu 2022. godinu”, zaključuju oni.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    3

    1. Pogledaj tuznu ekipu na slici.
      Politicki uhljebi.
      Sa fudbalom dodirne tacke imaju koliko i Baba Vanga (na zdravlje joj), ona je bar imala neki talenat.
      Ko ih sastavi ne zorio!!!

    2. Kukala nam majka kad nam ovakvi predvode sport..Pogledajmo samo Srdju Nikolica, njega kuci ne znaju a ne u Cg sportu…Koji su arsini da budete u klubu, iskljucivo politika…poz

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.