Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tri medalje za reprezentativce Akademika

Džudo klub Akademik
  • Autor onogost.me
  • 29.05.2023. u 08:47
Na prvenstvu Balkana za starije pionire koje je održano u Podgorici i na kome je učestvovalo oko 400 takmičara iz 12 zemalja, takmičari Akademika koji su nastupali kao reprezentativci Crne Gore osvojili su tri medalje, zlato, srebro i bronzu.

U kategoriji do 36 kg bronzanu medalju je osvojila Nađa Simović.

Vicešampionka Balkana postala je Vanja Guzina u kategoriji do 52 kg. U meču za zlato pobjedu je odnijela takmičarka iz Moldavije Alexandra Chiron.

Titulom prvaka Balkana okitio se Milan Barović i tako još jednom pokazao sav raskoš tehnike i potencijala koji posjeduje.

“Nakon titule prvaka Balkana za mlađe pionire koja je osvojena prije osam mjeseci on se i na ovome prvenstvu okitio zlatom, iako i sljedeće godine nastupa u istoj uzrasnoj kategoriji.  Još jednom sve čestitke osvajačima medalja kao i svim ostalim reprezentativcima koji su uzeli učešće na ovom veoma jakom prvenstvu i koji su dostojanstveno prestavljali svoj grad, klub i državu”, saopšteno je iz Akademika.

Takmičare je predvodio selektor muške reprezentacije Predrag Stanjević i treneri Dragana Nikolić, Marinko Đurđevac i Burim Beriša.

 

 

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Naše seniorke utakmicom protiv Fraskih Ostrva otvaraju CEV Srebrnu ligu 2024. Meč je na programu od 18 časova u dvorani “Verde” u Podgorici uz direktan prenos na RTCG2.