Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Fudbaleri Sutjeske počeli pripreme za proljećni dio šampionata

15978512_10208159728686598_1001782493_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 12.01.2017. u 19:12

Fudbaleri Sutjeske danas su, nakon prozivke i pozdravne riječi direktora kluba, Nikole Jovovića, odradili prvi trening u ovoj godini u balon sali "Arena" u Kličevu, čime su i zvanično počeli pripreme za proljećni dio šampionata. 

Na prozivci nije bilo dvojice Japanaca i Brazilca, kao i Zarubice koji bi trebalo da nastavi karijeru u inostranstvu. Nije bilo ni novajlije Ivana Boškovića, čiji se dolazak očekuje do kraja nedjelje.

Početak priprema poklopio se sa ekstremnim vremenskim uslovima, ali šefa stručnog štaba, Nebojšu Jovovića, to mnogo ne brine.

„Nema otežavajućih okolnosti, jer naš zadatak je da se prilagođavamo novonastaloj situaciji. Vrijeme ili nevrijeme je nama kao i ostalima, ne smijemo kukati, a to znači da treba da se fokusiramo kako bi u svakom segmentu napravili iskorak u odnosu na prethodnu polusezonu, počev od discipline završno sa samom igrom. Ova grupa igrača to može i vjerujem da imamo model po kojem se stiže do zacrtanih ciljeva“, kazao je Jovović ne otkrivajući ko bi još mogao da pojača klub.

„Sigurno će se mnogo toga promijeniti do zaključenja prelaznog roka, neki naši igrači planiraju transfere u inostranstvo, a na nama je da brzo reagujemo i nađemo im adekvatne zamjene“, kaže on.

U Nikšiću će biti narednih deset dana, a onda se sele u Igalo.

„Prije odlaska na pripreme bićemo u punom sastavu, do tada ćemo rješavati u hodu sve poteškoće, brzo i efiksno. Već smo planirali i prvu kontrolnu utakmicu i izvjesno je da ćemo 18. januara, na stadionu u Lješkopolju, igrati protiv selekcije Japanaca“, ističe on i dodaje da očekuje odmjeravanje snaga i sa Vojvodinom.

„To je, kao što se zna, rival po mjeri, da bi vidjeli gdje smo i šta nam fali“, zaključuje Jovović.

Pripremama će se priključiti i sedam omladinaca.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.