Predstavnici Ministarstva evropskih poslova ukazali na mogućnost otvaranja Evropske kuće u Nikšiću

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 17.02.2023. u 15:18
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević sa saradnicima primio je predstavnike Ministarstva evropskih poslova – dr Milenu Žižić, državnu sekretarku u Ministarstvu evropskih poslova, i v. d. generalnog direktora Direktorata za evropske fondove Bojana Vujovića.

“Tema posjete bila je saradnja Opštine Nikšić sa pomenutim ministarstvom u cilju korišćenja finansijskih sredstava fondova Evropske unije. Ovom prilikom iskazana je spremnost Ministarstva da pruži punu logističku podršku predstavnicima Opštine Nikšić koji će biti angažovani na izradi neophodnih aplikacija za kandidovanje projekata za finansiranje iz fondova Evropske unije”, navodi se u saopštenju lokalne uprave.

Predstavnici Ministarstva evropskih poslova ukazali su i na mogućnost otvaranja Evropske kuće u Nikšiću.

“Predsjednik Kovačević podržao je pomenutu ideju i iskazao spremnost da Opština ponudi adekvatnu lokaciju za izgradnju Evropske kuće, i time osnaži saradnju Opštine Nikšić i Evropske unije”, dodaje se u saopštenju.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.