Vrijedna donacija za nikšićku Narodnu kuhinju

Arhiva
 • Autor onogost.me
 • 30.12.2022. u 09:41
Vrijedna donacija Narodnoj kuhinji Nikšić biće isporučena posle Božića, naveli su iz NVO "Izvor života".

Naime porodice Musić i Delić koje godinama žive i rade u Njemačkoj i ovog puta odlučili su da pomognu rad nikšićke Narodne kuhinje.

“I ovog puta naša kuhinja umjesto novčane pomoći dobiće donaciju u vidu namirnica na naš lični zahtjev pa će ove porodice kuhinji umjesto novčanih sredstava dostaviti 1.000 litara ulja i 500 kilograma brašna. Pored ove donacije oni su obezbijedili i zimovanje na Žabljaku u trajanju od po četiri dana za deset mališana korisnika naše kuhunje tako da će djeca uživati u zimskim čarima i skijanju uz puni aranžman. Sa mališanima će ići i dva profesora fizičkog vaspitanja kako bi djeca bila u potpunosti sigurna. Ovo je najljepši način na koji smo mogli da završimo ovu godinu i zadovoljno proslavimo predstojeće praznike. Zahvaljujemo se ovim divnim porodicama što su uvjek uz nas i sve one koji su u potrebi,što misle na naše sugrađane. Zahvaljujemo se i svima koji su do sada pomogli naš rad i svima želimo uspješnu godinu pred nama”, navodi se u saopštenju NVO Izvor života.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.