Za vikend četiri vozača iz Nikšića uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkohola

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 31.07.2023. u 10:34
Saobraćajna policija je za vikend na crnogorskim putevima registrovala 57 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, devet osoba je zadobilo teške tjelesne povrede, a 19 osoba je zadobilo lake tjelesne povrede.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, u istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 165 prekršajnih prijava, izdali 1.198 prekršajnih naloga, oduzeli 18 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

“Saobraćajna policija je u danima vikenda lišila slobode 63 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega 21 vozača u Podgorici, devet u Baru, šest u Kotoru, šest u Nikšiću i četiri u Pljevljima. Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju”, navodi se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.