Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:00
16.3.2019.

“Vitni” danas u Cinemi 213

Ove subote u bioskopu Cinema 213 prikazaće se pet filmova.


Dan će početi avanturom „Kako da dresirate svog zmaja 3“, koja će se prikazati u 12.30h, nakon čega, u 14.15h slijedi komedija „Los bando“.

Kada se ritmu rocknrola i reli vožnje na putevima sa norveškim pejzažima doda tinejdžerski bend koji kreće u trku s vremenom, policijom i roditeljima za vratom, dobije se urnebesna tinejdž komedija i roud muvi u ritmu roka. Sve što imaju pred nacionalno takmičenje mladih bendova je zaljubljeni gitarista i želja da pobijede na takmičenju! Nedostaje im pjevač. Tačnije rečeno - dobar pjevač. Jer onaj koga imaju ne umije da pjeva. Fali im i basista, a i njega lako zamjenjuju devetogodišnjakinjom na violončelu. I u momentu kada u sred putovanja pomisle da imaju najboljeg vozača na svijetu, saznaju da i on u stvari – nema vozačku dozvolu jer čak nije ni punoljetan. Ipak, iako su u celu priču ušli kao grupa autsajdera, svako sa svojim ličnim problemom, iz nje izlaze kao pobjednici. Ni prvi ni posljednji bend koji proba u tatinoj garaži, ali ovaj je potpuno neponovljivi Los bando Immortale!

Film „Vitni“ čeka vas u 16h. To je lični portret pjevačice Vitni Hjuston i njenih bližnjih osoba, koji zalazi dublje u njen život od svih skandaloznih medijskih izveštaja tokom njenog života. Oskarom nagrađeni reditelj, Kevin Makdonald, uz pomoć još neviđenih snimaka iza kulisa, raritetnih intervjua i ličnih video-zapisa, približava nam priču o jednoj od najuticajnijih legendi muzičkog svijeta.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F213cinema%2Fvideos%...

Nakon toga u 18.15 prikazaće se drama „Zelena knjiga“, a u 20.30h avantura „Kapetan Marvel“.

Ostale vijesti iz kategorije