Abazović i Adžić rukovodiće ministarstvima vanjskih poslova i odbrane

Gov.me
 • Autor onogost.me
 • 26.10.2022. u 10:36
Predsjednik Vlade Dritan Abazović, u skladu sa Zakonom o državnoj upravi, donio je odluke o određivanju rukovodilaca Ministarstva odbrane i Ministarstva vanjskih poslova.

“Za rukovodioca Ministarstva odbrane određen je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, dok će radom Ministarstva vanjskih poslova rukovoditi predsjednik Vlade Dritan Abazović”, saopšteno je iz Vlade.

Podsjetimo, ministri Konjević i Krivokapić razriješeni su na sjednici Skupštine, nakon čega je Vladu napustio i ministar bez portfelja Adrijan Vuksanović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ponovno sprečavanje održavanja izbora u Šavniku, sedmo za redom, novi je šamar od Demokratskog fronta, ne samo Šavvničanima, opštini, nego i čitavoj Crnoj Gori, kazali su iz Opštinskog odbora DPS-a.
  Prekinut je sedmi krug glasanja za lokalnu vlast u Šavniku, odlučeno je nakon zasijedanja Opštinske izborne komisije. Naredni izbori na dva biračka mjesta u zgradi Opštine i Kruševicama biće održani 11. decembra. Jutros, dva sata nakon otvaranja birališta, prekinuto je glasanje u zgradi Opštine, a zatim i u Kruševicama. Razlog je isti kao prethodnih puta, članovi odbora iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" nijesu dozvolili biračima za koje tvrde da nijesu iz Šavnika da glasaju.