Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Reprezentacija desetkovana, Radović optimista

lukaaa_0
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2018. u 05:57

Od 22. juna do 1. jula u španskom gradu Taragoni biće održane XVIII Mediteranske igre na kojima će se naći  oko 3.600 sportista iz 25 zemalja koji će se takmičili u 28 sportova. 

Crnu Goru će na ovom takmičenju predstavljati 53 sportista koji će se nadmetati u karateu, jedrenju, džudou, boćanju, atletici, plivanju, rukometu i vaterpolu.  Među njima biće je i Luka Radović, koji će uz Mila Mijuškovića biti jedini Nikšićanin u sastavu rukometne reprezentacije Crne Gore.

Đukićeve izabranike već danas od 12h očekuje prvi meč na turniru protiv reprezentacije Slovenije, a rival u grupi je još i ekipa Tunisa.

“Biće veoma teško doći do bodova u grupi jer oba rivala, i Tunis i Slovenija imaju veoma kvalitetne ekipe. Mi ipak vjerujemo u svoje kvalitete i daćemo sve od sebe kako bi se pokazali u što boljem svijetlu”, kazao je pred sam polazak u Španiju za naš portal Luka Radović, koji je ove sezone sa novosadskom Vojvodinom osvojio šampionsku titulu.

Inače, Muška rukometna reprezentacija na Mediteranskim igrama u Taragoni nastupaće sa 12, umjesto sa 16 igrača.

Od puta u Španiju odustali su Ivan Perišić (nezvanično: klub mu nije dozvolio učešće na Ml jer nijesu pod okriljem IHF), Branko i Stevan Vujović i Mirko Radović (nezvanično: povrede, umor).

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.