Autor: onogost.me
Foto: onogost.me arhiva
15:23
11.2.2019.

Kličevo: Kamenovan voz

U nikšićkom naselju Kličevo juče oko 20h kamenovan je voz koji saobraća na relaciji Nikšić – Podgorica, a na njemu je polomljen jedan od prozora, saopšteno je iz Željezničkog prevoza.


Kako su dodali, voz je nakon kamenovanja i utvrđivanja da može bezbjedno nastaviti saobraćaj, nastavio svoj put ka Podgorici, a pri dolasku u Podgoricu, pripadnici MUP-a su izvršili uviđaj o ovom vanrednom događaju.

Još jedno kamenovanje voza dogodilo se 3. februara kada je kamenovan međunarodni voz koji saobraća od Bara do Beograda u mjestu Zlatica, podsjećaju iz ŽPCG.

“Ovi nedavni događaji, koji se često dešavaju na našim prugama, izazvali su ne samo prekid saobraćaja, kašnjenje vozova i poremećaj reda vožnje, već i ugrozili bezbjednost saobraćaja i naših putnika. Navedeni slučajevi vandalizma su za svaku osudu, te apelujemo na naše sugrađane da se odgovornije i savjesnije ponašamo prema javnoj imovini, čije je očuvanje ne samo u državnom i opštem interesu, već i u ličnom interesu svakog od nas”, navode iz ŽPCG.

Nadaju se, kako ističu, da će i nadležni organi imati više uspjeha u otkrivanju počinioca ovih krivičnih djela i na taj način pomoći Željezničkom prevozu Crne Gore da što uspješnije suzbije ovaj problem.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:29
  22.4.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

 • 08:18
  22.4.2019.

  U potpunosti podržavamo argumentovanu borbu lokalne zajednice za zaštitu rijeke Bukovice od izgradnje mHE. Ujedno pozivamo nadležne institucije da ozbiljno uzmu u obzir sve argumente i svijest lokalne zajednice o težnji da se zaštiti Bukovica i ponište rješenje o izdavanju građevinske dozvole za izgradnju mHE na Bukovici, kazali su iz Društva mladih ekologa Nikšić (DMEN).

 • 08:01
  22.4.2019.

  Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović, boraviće danas u radnoj posjeti opštini Nikšić.

 • 07:47
  22.4.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.