Treći upisni rok na UCG sljedeće sedmice

ucg.me
 • Autor onogost.me
 • 31.08.2023. u 09:40
Treći upisni rok na Univerzitetu Crne Gore biće organizovan sljedeće sedmice, a kako je kazao prorektor nastave Veselin Mićunović ostalo je još 884 slobodna mjesta.

Mićunović je istakao da je na 15 fakulteta ukupno 884 slobodnih mjesta, te da očekuje sjednicu Upravnog odbora, a nakon toga raspisivanje konkursa i organizovanje prijema novih kandidata.

“Najviše mjesta ima na tehničkim fakultetima, Mašinskom, Metalurško tehnološkom, Biotehničkom kao i na Pomorskom. Slobodnih mjesta nema na Ekonomiji, Pravnom, političkim naukama i Arhitekturi. Imamo samofinansirajući program za enegleski jezik na Ekonomskom fakultetu i tu ima 43 mjesta, tako da će kandidati imati mogućnost da se prijeve”,

Prijemni će se morati polagati na Medicinskom fakultetu na smjeru Stomatologija i na akademijama.

Prijem kandidata, objašnjava Mićunović, je elektronski jednostavan aje procedura unoso matičnog broja dobija podatke i može pratiti lite primljenih.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).