Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Simović će dati doprinos razvoju Nikšića

jjjjj_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 28.11.2020. u 16:00

Novoizabrani predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović iskusan je i odgovoran političar koji će dati doprinos razvoju i unapređenju grada pod Trebjesom, ocijenjeno je iz nikšićkog odbora DPS-a.

Iz DPS-a Nikšić navode da je ta partija, htjelo se to priznati ili ne, “mudro i odgovorno, a prije svega u skladu sa potrebama razvoja našeg grada, birala predsjednika Opštine Nikšić”.

“DPS je u ovom mandatu uradio mnogo, novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je Veselin Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana”, navode iz DPS-a.

Svjedoci smo, kažu, da je ovih dana Simović, kao iskusan i pragmatičan političar, sa višegodišnjim iskustvom u državnoj upravi, dobro identifikovao probleme Nikšićana, neke od njih počeo da rješava, a ujedno napravio plan šta i kako treba unaprijediti, kako bi Nikšić nastavio da se razvija.

“Uvjereni smo da će se konkretni rezultati rada predsjednika Simovića i lokalne uprave, zasigurno osjetiti u svim sferama djelovanja opštinske administracije. I na kraju, jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom ‘što gore – to bolje’ cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri – nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok ‘srpskog sveta’, provincijska stanica na putu za ‘metropolu’. Demokratska partija socijalista je glavna brana ovog suludog projekta, i nikada neće dozvoliti da Nikšić, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, bude nečija moneta za potkusurivanje”, poručili su iz DPS-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.