Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Đukanović: Šavnik sa svojim potencijalima simbolizuje postojanost Crne Gore

gwggg
gov.me
  • Autor onogost.me
  • 21.07.2019. u 13:57

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. jula – Dana opštine Šavnik, predsjedniku Opštine Mijomiru Vujačiću, predsjedniku Skupštine opštine Jugoslavu Jakiću, odbornicima, svim građanima Šavnika i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Šavnik sa svojim ljudskim i prirodnim potencijalima, kao i cijeli Durmitorski kraj, simbolizuje postojanost Crne Gore, utemeljenu na slobodarstvu od iskona, i antifašizmu kao trajnoj istorijskoj vertikali. Na tim čvrstim fundamentima Šavnik je davao i daje izuzetan doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti, kao i afirmaciji naše države, uvažene članice NATO, zemlje na pragu EU, koja je pouzdan susjed i važan faktor regionalne stabilnosti”, naveo je Đukanović u čestitci.

U takvom stabilnom državnom okviru, ocjenjuje on, vlast na svim nivoima mora uložiti dodatne napore za stvaranje materijalnih i drugih pretpostavki za kvalitetniji život građana, i u Šavniku, i širom Crne Gore.

 

Izvor: fosmedia.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.