Mrkošnica: Omladina organizovala još jednu akciju uređenja okoline

14081028_977332769046291_776302274_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.08.2016. u 14:20

Mladi iz Mjesne zajednice Mrkošnica nastavljaju sa akcijama uređenja tog dijela Nikšića, pa je nakon nedavnog uređenja pješačkog tunela kod Brlje, na red došlo i sređivanje dvije trafostanice i igrališta. 

Svjesna da svakodnevno mališani  posjećuju to mjesto, koje je bilo veoma zapušteno, ova vrijedna omladina, odlučila je i da problem riješi.

“Tu su dvije trafostanice, obje smo uredili i okrečili. Kompletno dvorište i dio oko trafostanice smo pokosili. Mjesna zajednica je obezbjedila novi koš i dva gola i to su građani montirali, a Opština je donirala materijal za krečenje oba objekta trafostanica”, kazao je Marko Filimanović, jedan od učesnika akcije.

On je dodao da se ovdje neće zaustaviti, pa već za sledeću sedmicu spremaju nove aktivnosti.

Ista ekipa “kriva” je i za nedavno uređenje pješačke staze kroz podvožnjak, u blizini autobuske stanice, a koju koristi veliki broj mještana Straševine i Mrkošnice kao najbližu vezu sa gradom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zavod za hirometeorologiju i seizmologiju (ZHMS) izdao je upozorenje povodom loših vremenskih prilika tokom ponedjeljka i utorka. Upozoravaju na obilne kiše, jak olujni južni vjetar, a moguće su bujične urbane poplave, kao i smetnje u saobraćaju, telekomunkacijama i distribuciji električne energije.
Meteorolog Branko Micev navodi da nas naredne sedmice očekuju promjenljive vremenske prilike uz skoro svakodnevnu kišu na jugu i u centralnim predjelima.