Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda uhapšene dvije osobe u Nikšiću

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 06.06.2023. u 20:12
Zaposleni u Medicinskom centru Nikšić obavijestili su 4. juna oko 4.30 časova policijske službenike Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigla dva lica, sa povredama iz tuče.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić postupili su po prijavi i došli do saznanja da su dva oštećena lica, kojima su u medicinskoj ustanovi konstatovane teške tjelesne povrede, prethodno učestvovala u tuči ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nikšiću, kojom prilikom su im dva, tada nepoznata lica, zadala udarce i na taj način im nanijela povrede”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oni su, navode, zadobili teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilične kosti.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli policijsko tužilačke mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i identifikovali izvršioce”, dodaje se.

Sumnja se da su N.G. (29) i N.R. (27) iz Nikšića izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda i oni su po nalogu postupajućeg tužioca lišeni slobode.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.